preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Dnevni tisak

Stručni časopisi
 • Bug
 • Enter
 • Drvo znanja
 • National Geographic
 • PC Chip
 • Pogled kroz prozor
 • Vidi

Važne adrese

Vijesti

Raspored nastave od 11.svibnja

Poštovani roditelji,

Nakon isteka roka za predaju izjava roditelja o pohađanju nastave u školi od 11.5. za učenike od 1. do 4. razreda, obavještavamo vas da od 11. svibnja organiziramo nastavu za dvije grupe i to za 4. a i 4. b razred

RASPORED:

DOLAZAK UČENIKA 4.B - 8:00 sati - ULAZ 1

ODLAZAK UČENIKA 4.B - 11.25 sati - IZLAZ 1

DOLAZAK UČENIKA 4.A - 8:10 sati - ULAZ 2

ODLAZAK UČENIKA 4.A - 11.35 sati - IZLAZ 2

 

Podsjećamo još jednom na OBVEZE RODITELJA iz UPUTA HZZJZ

(u privitku se nalazi cijeli dokumenat)

  1. Roditelji/skrbnici imaju obavezu izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u školu, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u školu već se javljaju telefonom ravnatelju škole i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.
  2. Roditelji/skrbnici koji dovode i odvode djecu u školu to čine na način da ne ulaze u školu osim u krajnjoj nuždi, već dolaze do ulaza pri čemu zadržavaju distancu od najmanje 2 metra u odnosu na druge roditelje/skrbnike i djecu.
  3. Kada god je moguće, djecu dovode i odvode roditelji/skrbnici u zasebno prethodno dogovoreno vrijeme različito za svaki razred, s razmakom od najmanje 10 minuta između dva razreda. Djecu i roditelje pred ulaznim vratima dočekuje učiteljica. Djeca sama ulaze u zgradu škole. Roditelji se ne okupljaju na ulazu.
  4. Dijete roditelj/skrbnik dovodi i odvodi iz škole na način da je u pratnji jednog djeteta uvijek jedna odrasla osoba/roditelj/skrbnik. U pratnji pojedinog djeteta uvijek je ista osoba ili se izmjenjuju dvije odrasle osobe.
  5. U pratnji djeteta treba biti odrasla osoba koja živi u istom kućanstvu s djetetom te upravo ona osoba koja je, u odnosu na druge osobe koje bi mogle dovoditi i odvoditi dijete, uključena u takav tip dnevnih aktivnosti da je njena mogućnost zaraze s COVID-19 najmanja.
  6. Roditelji/skrbnici ne smiju dovoditi niti odvode djecu iz škole niti ulaziti u vanjske prostore (dvorište,  vrt, igralište) i unutarnje prostore škole ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili koji su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi s COVID-19 a pogotovo ako su u samoizolaciji jer tada ne smiju izlaziti iz kuće. Ukoliko je dijete bilo u kontaktu s takvom osobom ono također mora ostati kod kuće.

Nastava će se za sve ostale učenike od 1. do 4. razreda i dalje odvijati na način kao i do sada, odnosno na daljinu putem komunikacijskih kanala koje su uspostavili učitelji razredne nastave.

Zahvaljujemo vam se još jednom na brizi i vremenu koje ulažete da bi nastava na daljinu funkcionirala i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji dok traje ovakav način nastave, odnosno do povratka u školu svih učenika. Priloženi dokumenti:
upute_HZJZ.pdf (134.30 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Valerija Paljak   datum: 8. 5. 2020.

Virtualna učionica

Dragi učenici, gradivo se nalazi u Teams razrednim grupama.

U nastavku su linkovi do virtualnih učionica i razrednih grupa:

5.a                         5.b

5.c                         

6.a                         6.b

6.c                         6.d

7.a                         7.b

7.c                         

8.a                         8.b

8.c


Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


Tražilica

Arhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112

preskoči na navigaciju