2020-02-09 19:09:47

Veliki uspjeh naše škole na LiDraNu u OŠ Vinica

Ovogodišnja Međuopćinska smotra LiDraNo održana je u Osnovnoj školi Vinica u četvrtak, 6. veljače 2020. godine. Sudjelovali su učenici naše škole te OŠ Cestica, OŠ Sračinec, OŠ Tužno, OŠ Vidovec i OŠ Vinica. Naši su učenici postigli zavidan uspjeh!

Uz podršku mentorice Željke Rabuzin i ravnateljice Valerije Paljak naši vrijedni kreativci uspjeli su se na županijsko natjecanje plasirati u svim kategorijama.

U kategoriji dramskog stvaralaštva u skupnom scenskom nastupu glumci Filip Križmarić, Iva Krpać, Marta Klaneček, Stjepan Žnidarić, Ema Cupar, Sara Drvar, Ana Komes, Ivana Jovan, Ema Kokot i Lea Novoselec izborili su plasman na županijsku razinu predstavom ”Reformirana livada“. U pojedinačnim scenskim nastupima plasirala se učenica Marta Klaneček.

U kategoriji literarnog stvaralaštva na županijsko natjecanje plasirali su se Sebastijan Melinček, Jakov Bastalec i Ema Kokot.

U kategoriji radijskog stvaralaštva na županijskom natjecanju učenice Lorena Križmarić i Ema Kokot predstavljat će emisiju ”Radio o radiju“.

U kategoriji novinarskog stvaralaštva na županijsku razinu prolaze Lana Simon, Greta Rukelj i Jan Kerežija te Ivana Jovan koja će predstavljati školski list.

Srdačne čestitke svima i puno sreće na županijskoj razini!


Osnovna škola Petrijanec